Nieuwe beelden 'Poor Things': Emma Stone gaat behoorlijk ver in deze surrealistische fantasyfilm

Nieuwe beelden 'Poor Things': Emma Stone gaat behoorlijk ver in deze surrealistische fantasyfilm

In Poor Things heeft Emma Stone misschien wel haar opvallendste rol tot op heden.

De release van de film Poor Things komt steeds dichterbij. De surrealistische fantasyfilm van regisseur Giorgos Lanthimos (The Favourite, The Lobster) kwam al een paar keer in het nieuws doordat actrice Emma Stone behoorlijk vaak uit de kleren zou gaan.

De winnaar van de Gouden Leeuw, de Italiaanse filmprijs die ieder jaar wordt uitgereikt tijdens het Filmfestival van Venetië, verschijnt in februari in de Nederlandse bioscopen, maar draait in de States al vanaf 8 december.

Opvallend
De film vertelt het verhaal van Bella (Stone). Ze is een jonge vrouw die weer tot leven wordt gewekt, nu het het brein van een kind. Ze is het werk van de wetenschapper Dr. Godwin Baxter, gespeeld door The Lighthouse-acteur Willem Dafoe.

Bella wil al snel meer te weten komen over de wereld om haar heen. Omdat ze meer wil zien, gaat ze ervandoor met de losbandige advocaat Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo). Ze maken een reis over alle continenten.

Nieuwe trailer
Hieronder zie je een nieuwe - waarschijnlijk nog redelijk brave - trailer voor Poor Things waarin je ook rollen ziet van Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, Margaret Qualley en Kathryn Hunter.


Vanaf 8 februari zie je de film in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair