Dit jaar krijgen we een bloedrode kerst met de trailer voor 'It's a Wonderful Knife'

Dit jaar krijgen we een bloedrode kerst met de trailer voor 'It's a Wonderful Knife'

Elke keer dat de bel gaat komt 'The Angel' iemand ombrengen!

Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn na de nieuwe kerst-komedieslasher It's A Wonderful Knife. De film wordt omschreven als een onwaarschijnlijke combinatie van een de populairste slashers aller tijden en de feelgood kerstklassieker It's a Wonderful Life uit 1946

It's A Wonderful Knife draait om tiener Winnie, die bekend staat om het redden van haar stad van de bloeddorstige moordenaar The Angel. Een jaar later belandt ze in een soort parallelle nachtmerrie waarin The Angel nog steeds vrij rondloopt.

Cast en crew
It's A Wonderful Knife is geregisseerd door Tyler MacIntyre, die eerder de regie had over de horrorfilm V/H/S/99 en Patchwork. Producenten van de film zijn Daniel Bekerman (The Witch) en Michael Kennedy (Freaky), die ook het script schreef.

De cast bestaat uit Jane Widdop uit Yellowjackets, die Winnie Carruthers speelt, en Joel McHale (Community) en Erin Boyes (I Am the Pretty Thing That Lives in the House) als Winnie's ouders, David en Judy. Aiden Howard (Goosebumps) speelt Winnie's broer Jimmy.

Trailer
Eerder dit jaar ging de film in première op Beyond Fest, waar het lovende recensies kreeg. De film staat gepland om net voor de kerst op 21 december uit te komen in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de duistere trailer voor deze horrorkomedie:



NieuwsFilm

meest populair