Trailer voor 'Cat Person': Wie is er nou gek? 15 februari in de bioscoop

Trailer voor 'Cat Person': Wie is er nou gek? 15 februari in de bioscoop

Emilia Jones en Nicholas Braun in de nieuwe psychologische thriller Cat Person van Susanna Fogel.

De eerste trailer voor de film Cat Person is een feit. De film van regisseur Susanna Fogel (The Spy Who Dumped Me) is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van schrijver Kristen Roupenian.

In de psychologische thriller zijn er rollen voor onder andere Emilia Jones, Nicholas Braun, Geraldine Viswanathan, Hope Davis, Fred Melamed en Isabella Rossellini. Begin 2023 verscheen de film al op het Sundance Film Festival, met een wisselende ontvangst.

Cat Person
In Cat Person ontmoet de 20-jarige studente Margot de 34-jarige Robert in het filmhuis waar zij snacks verkoopt. Na wat speels geflirt over en weer vraagt Robert om haar nummer, wat het begin vormt van een uitgebreide berichtenwisseling tussen de twee. Margot vindt zijn berichtjes grappig en gevat, maar als ze samen afspreken is hij juist lastig te peilen en ongemakkelijk.

Terwijl hun relatie zich verder ontwikkelt, schommelt de machtsverhouding tussen hen heen en weer. Margots rijke fantasie switcht constant tussen een aandoenlijke en een bedreigende versie van Robert. Als de percepties die zij van elkaar hebben uiteindelijk botsen, dreigt alles compleet uit de hand te lopen met zelfs een mogelijk fatale afloop.

Vanaf 15 februari
Vanaf 15 februari zie je Cat Person in de bioscoop en hieronder zie je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair