Yolanthe Cabau en Abbey Hoes zetten Netflix helemaal op zijn kop

De film Liefde zonder Grenzen kijk je nu op Netflix: gelijk in de Netflix Top 10.

De afgelopen tijd zien we Yolanthe Cabau zeer regelmatig in de Netflix Top 10. Denk maar aan de Netflix Originals Just Say Yes en F*ck de Liefde 2. Nu zien we Yolanthe in de film Liefde zonder Grenzen die binnenkomt op plaats negen in de Netflix Top 10.

Liefde zonder Grenzen komt uit 2021 en is geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest. Netflix omschrijft de film als "excentriek" en "ontroerend". Naast Cabau zie je rollen van onder andere Jim Bakkum en Abbey Hoes.

Wisselende ontvangst
De romkom wordt wat wisselend ontvangen. Op de IMDb zien we een redelijk 6,2/10, maar het cijfer op MovieMeter is met een 2,64/5 wel iets lager.

"Niet spectaculair, maar juist Yolanthe vind ik samen met Soy Kroon het hart van de film vormen. En Edwin Jonker, ook een prima verrassing. Abbey Hoes blijft charmant, maar ze doet de laatste tijd wel erg vaak hetzelfde," aldus BlueJudaskiss op MovieMeter. "De film vermaakt en kijkt lekker weg maar het plot wordt voortgedreven door allerlei personages die niet de waarheid zeggen en dat hangt voor mij te veel richting soap."

Nu op Netflix
Wil je Liefde zonder Grenzen graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een man is onlangs weduwe geworden, maar hij en zijn kinderen hebben totaal andere keuzes gemaakt in de liefde. Is hun band sterk genoeg om hen bij elkaar te houden?

NieuwsFilm

meest populair