Millie Bobby Brown als fantasy-prinses op nieuwe foto 'Damsel'

Een prinses in nood die haar eigen boontjes moet doppen tegen een bloeddorstige draak.

Millie Bobby Brown is pas 19 jaar oud, maar is nu al een grote naam in Hollywood. Dit heeft ze voornamelijk te danken aan de serie Stranger Things, waarin ze sinds 2016 de hoofdrol speelt. Dankzij dit grote succes bemachtigt ze nu de ene na de andere rol, waaronder Damsel.

Het is alweer enige tijd geleden dat we kregen te horen dat Brown had getekend voor de hoofdrol. In de Netflix-film kruipt zij in de huid van een jonge prinses, die wordt gedwongen te trouwen met de vorst van een rivaliserend koninkrijk.

Misleidend
Erg veel zin om te trouwen heeft ze niet, maar het wordt nog allemaal heel wat minder dan verwacht. Ze komt er namelijk achter dat het koninkrijk tijdens het oogstseizoen een vreemd ritueel uitvoert: het offert zijn prinsessen aan een hongerige draak. Dit jaar is zij de prooi.

Andere rollen in de film van regisseur Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) komen van onder meer Robin Wright, Angela Basset, Ray Winstone, Nick Robinson, Brooke Carter en Shohreh Aghdashloo.

Nog even wachten
Damsel werd al een langere tijd geleden aangekondigd en zou normaal gesproken vorige maand op Netflix te zien zijn. De streaminggigant besloot de film, met een productiebudget van 60 tot 70 miljoen dollar, echter uit te stellen. Die komt nu ergens in 2024 online.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met nieuw beeldmateriaal zoals dit kiekje hieronder.NieuwsFilm

meest populair