'Star Wars'-acteur moet Al Pacino en Robert De Niro doen vergeten in 'Heat 2'

'Star Wars'-acteur moet Al Pacino en Robert De Niro doen vergeten in 'Heat 2'

Regisseur Michael Mann lijkt opnieuw te gaan samenwerken met zijn 'Ferrari'-hoofdrolspeler.

Al Pacino en Robert De Niro hebben al heel wat pareltjes gemaakt. De twee legendes waren ook samen te zien in Heat van Michael Mann, die erg sterk werd onthaald. Nu, vele jaren later, komt er alsnog een vervolg.

De film kwam alweer bijna 30 jaar geleden uit, in 1995 om precies te zijn. Mann heeft wel al vaker laten weten dat hij maar wat graag een sequel zou kunnen maken en is nu in gesprek met een andere geliefde ster om in het vervolg een van de hoofdrollen op zich te nemen.

Wat te verwachten
Het gaat hier om niemand minder dan Adam Driver, die recentelijk nog met Mann samenwerkte aan Ferrari. De acteur is natuurlijk bekend van Star Wars, maar wist voornamelijk hoge ogen te gooien in o.a. Marriage Story en Paterson.

Mann geeft nu de nodige interviews om Ferrari nog even in het zonnetje te zetten voordat deze volgende maand uitkomt. Tijdens een recent gesprek had hij het heel eventjes over het Heat-vervolg: "Ja, we voeren er gesprekken over. Dat is alles wat ik er op dit moment over kan zeggen".

Prequel of sequel?
Er doet een gerucht de ronde dat Driver juist een jonge Neil McCauley zal spelen, het personage dat in het origineel nog werd gespeeld door De Niro.



Het blijft vooralsnog een beetje gissen. Vorig jaar schreef Mann met Meg Gardiner nog een boek, dat zowel een prequel als een sequel is van de film.

NieuwsFilm

meest populair