Coppola in Argentinië

Francis Ford Coppola zal volgende week Tetro beginnen verfilmen, een drama over een kunstzinnige Italiaanse familie in het hedendaagse Argentinië. Volgens Coppola, die in het verleden grote klassiekers als Apocalypse Now en The Godfather-trilogie regisseerde, zal het een soort onafhankelijke film worden met persoonlijke accenten.

Toch mogen we ons aan een stevige cast verwachten. De twee broers in de familie worden vertolkt door Vincent Gallo (Buffalo '66) en nieuwkomer Alden Ehrenreich. Maribel Verdu (Y tu mamá también, El laberinto del fauno) zal Gallo's vriendinnetje spelen, terwijl Oscarwinnaar Javier Bardem (No Country for Old Men) een kleinere rol krijgt toegeschoven. Een handvol Argentijnse acteurs zal de cast vervolledigen.

Hoewel Coppola al veertig jaar in het vak zit en een palmares heeft om U tegen te zeggen, liet de regisseur op een persconferentie weten dat hij met zijn nieuwe project wil leren hoe je een film moet maken. "Ik heb nooit films gemaakt als een grootmeester maar eerder als een kind met veel fantasie", aldus Coppola.



NieuwsFilm

meest populair