Spannende Netflix Original zet zijn klauwen opnieuw in de Netflix Top 10

De actiethriller Triple Frontier keert na jaren terug in de lijst.

Met vele grote sterren verscheen in 2019 de Netflix Original Triple Frontier. De film werd wat wisselend ontvangen, maar naar verluidt ook erg goed bekeken. Nu keert de film opeens terug in de Netflix Top 10, de lijst met de meest bekeken films op de streamer.

Triple Frontier komt van regisseur J.C. Chandor (A Most Violent Year, Margin Call) en Netflix omschrijft de actiethriller met woorden als "spannend" en "meeslepend". Er zijn rollen voor de grote namen Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Charlie Hunnam en Garrett Hedlund.

Wisselende ontvangst
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes komt Triple Frontier tot een zeer redelijke 70 procent, met een 6,30/10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek is minder tevreden gezien de 58 procent als Audience Score.

"Een uitstekende cast en een ambitieus verhaal helpen Triple Frontier een ongelijk verhaal te overwinnen en het eindresultaat boven een druk speelveld van grimmige en gruizige overvalthrillers te verheffen," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Op Netflix
Wil je Triple Frontier (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De loyaliteit van vijf oud-commando's wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.

NieuwsFilm

meest populair