Chris Evans zet deur wagenwijd open voor terugkeer in Marvel Cinematic Universe

Chris Evans zet deur wagenwijd open voor terugkeer in Marvel Cinematic Universe

De acteur laat zich er opnieuw over uit, dus misschien is het wel meer dan een gerucht.

Chris Evans was jarenlang een van de grote gezichten bij Marvel. Hij was te zien als de geliefde Steve Rogers/Captain America, maar dook voor een allerlaatste keer op in Avengers: Endgame. Toch hopen veel mensen dat hij nog eens zal terugkeren. Hier laat hij zich nu zelf weer eens over uit.

Ondanks het feit dat de acteur niet bepaald stil zit en de ene na de andere film maakt, willen zijn fans hem opnieuw zien als de superheld. Er doet een gerucht de ronde dat Marvel hier ook werk van wil maken, maar Evans ontkent dat er al gesprekken over zijn gevoerd.

Reactie
Evans was van 2011 tot en met 2019 als Captain America te zien, maar stelt een eventuele terugkeer niet uit. Tijdens een recent interview zegt hij hier het volgende over: "Ik zie de verhalen vaak langskomen, maar ik weet er niks vanaf".

"Ik denk dat er om de zoveel tijd weer een soortgelijk artikel langskomt, waarin iemand zegt dat Downey, Hemsworth en Scarlet allemaal terugkeren. Niemand heeft het hier met mij over gehad. Ik zeg nooit nooit, maar ik wil wel heel voorzichtig zijn. Het is een rol waar ik heel veel om geef, dus mocht er een nieuwe film komen, dan moet deze wel echt perfect zijn".

Grote baas
Kevin Feige, de CEO van Marvel, liet zich er niet zo heel lang geleden ook nog over uit: "De 'Fallen Avengers' keren terug, is dat wat ze nu zeggen? Ik heb dat niet zien langskomen. Ik kan wel zeggen dat we aan een nieuw project werken met Scarlet".



"Ik hou ook gigantisch van Robert, hij maakt deel uit van de familie, maar ik weet nog niet of hij terugkeert. We zullen het zien".

NieuwsFilm

meest populair