Na grote Marvel-rol te hebben gemist hoopt 'Mad Men'-acteur op herkansing

Na grote Marvel-rol te hebben gemist hoopt 'Mad Men'-acteur op herkansing

Jon Hamm geeft niet op en laat zich opnieuw uit over een mogelijke rol in een superheldenfilm.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over een eventuele terugkeer van Chris Evans als Captain America. Een andere grote acteur, die een Marvel-rol misliep, hoopt dat hij ook een nieuwe kans krijgt.

Het gaat hier om Jon Hamm, voornamelijk bekend van de geliefde serie Mad Men, maar ook van films als Baby Driver en The Town. De acteur was in gesprek met 20th Century Fox om de grote schurk Minister Sinister te spelen in The New Mutants-sequel, maar het mocht niet zo zijn.

Marvel
De reden hiervoor? Disney nam Fox over, waardoor de rechten nu bij 'Het Huis van de Muis' liggen. Zij besloten het The New Mutants-vervolg te schrappen, maar Hamm heeft de hoop nog niet opgegeven.

Tijdens een recent interview wordt Hamm hierover gevraagd. De acteur is een groot stripboek-fan en hoopt dat Marvel hem laat opduiken in een van hun toekomstige X-Men-films. Een rol in de aanstaande Fantastic Four-film ziet hij eveneens zitten.

Reactie
Zo zegt Hamm: "Ik weet het niet. Deze beslissingen worden gemaakt door de bazen, dus hier ga ik niet over. Ik zal niet ontkennen dat ik het graag zou willen. Sinds ik een klein mannetje was ben ik al een superhelden-fan, dus ik ken bijna alle verhalen".



"Ik hoop dus dat ik in een van deze films pas. Ik weet dat er echter behoorlijk wat acteurs zijn die willen samenwerken met Marvel, dus ik weet het niet. Er zijn natuurlijk veel verhalen, zoals de X-Men wereld en Fantastic Four met Doctor Doom. Er zijn veel gave rollen dus ik hoop dat ik een kans krijg!"

NieuwsFilm

meest populair