Jennifer Lawrence dook het bed in met regisseur van de film die ze "niet begrijpt"

Darren Aronofsky ging volgens de hoofdrolspeelster te ver met zijn 'Mother!'-film

Jennifer Lawrence heeft al heel wat films gemaakt, maar een van haar vreemdste projecten is zonder twijfel Mother! van regisseur Darren Aronofsky. Ondanks het feit dat de twee een relatie kregen begrijpt Lawrence nog steeds niks van de film.

De film uit 2017 gaat over een koppel (Lawrence en Javier Bardem) dat onverwacht bezoek krijgt. Hun rustige leventje wordt plots bruut verstoord en hun relatie wordt flink op de proef gesteld. Ook beginnen er vreemde dingen te gebeuren.

Lastig
De nodige bioscoopgangers lieten na afloop weten niet veel van Mother! begrepen te hebben, maar nu blijkt dat de hoofdrolspeelster ook niet weet hoe de vork in de steel zit. Lawrence liet al eerder weten dat de film ook voor haar behoorlijk onduidelijk is.

Zo zegt de met een Oscar bekroonde actrice: "Als ik heel eerlijk ben, ik ging naar bed met de regisseur, dus ik beschikte wel over wat meer informatie. Op een cijfer op 10 begreep ik de film misschien als een 5, of zelfs een 4".

Relatie
Lawrence en Aronofsky waren ongeveer een jaar samen, wat de samenwerking er niet makkelijker op maakte. Zo vervolgt ze: "Normaal gesproken maak ik reclame voor een film, spoor mensen aan om naar de bioscoop te gaan en dat is het"."Toen ik een relatie had met de regisseur was dat anders. We deden samen de tours en hij wilde het altijd over de film hebben. Ik snap dat wel, het was als het ware zijn baby. Hij had alles bedacht en geschreven, maar soms zei ik ook wel: 'Kan je het alsjeblieft eens even niet hebben over 'Mother!' en aan iets anders denken?' Het werd me soms echt teveel..."

NieuwsFilm

meest populair