Zijn de personages uit 'Avatar: Frontiers of Pandora' ook in 'Avatar 3' te zien?

Nu het videospel uitkomt vragen de nodige fans zich af of deze personages terugkeren.

Vorig jaar werden we getrakteerd op het Avatar-vervolg, namelijk Avatar: The Way of Water. In 2025 verschijnt het derde deel. Gelukkig kunnen de grootste fans van Pandora wel terugkeren naar deze wereld met het videospel Avatar: Frontiers of Pandora. Zijn de personages hiervan ook in de aanstaande films te zien?

In het spel kruip je in de huid van een Na'vi-wees, die opgevoed en getraind is als soldaat door de RDA. Als zij vijftien jaar later wakker wordt in een verlaten faciliteit, zal de speler op reis moeten gaan naar de westelijker grens. Hierdoor zal er kennis gemaakt worden met de regio Pandora, waar de oorsprong van de Na'vi rust.

Actie
Net zoals in de films zal er een opstand gecreëerd worden waarbij de Na'vi moet vechten tegen de RDA. Deze verhaallijn is dan ook verbonden met de eerdere Avatar films, maar blijft wel een op zichzelf staande game, die zowel alleen als met meerdere personen gespeeld kan worden.

Tot nu toe is het videospel goed onthaald. Zo scoort de game goede cijfers op bekende websites die games noteren. Sommige mensen hopen dat enkele personages uit Frontiers of Pandora ook in Avatar 3 te zien zullen zijn.

Wel of niet
In het videospel worden personages genoemd van de eerste twee Avatar-films, zoals General Frances Ardmore en zelfs Jake Sully. Josh Izzo, een van de grote bazen bij Lightstorm Entertainment, het filmproductiebedrijf dat werd opgericht door James Cameron zelf, laat zich er nu over uit.Zo zegt Izzo: "Ja, er zitten elementen van de film in de game. Andersom, dat weten we nog niet, maar het is zeker wel een mogelijkheid. Er zit heel veel moois in het spel dus wie weet duiken bepaalde dingen wel op in de filmfranchise". Heel veel weten we er dus nog niet over, maar wie weet komt het er wel van.

NieuwsFilm

meest populair