Jennifer Lopez over wereldberoemde regisseur: "ik moest van hem per se naakt een scène opnemen"

Toch had de actrice hier niet veel zin in en kwam ze voor zichzelf op.

Het komt wel vaker voor dat acteurs een lastige scène moeten opnemen. Jennifer Lopez, voornamelijk bekend als zangeres, heeft ook al de nodige films gemaakt, maar ook zij kende een minder leuk moment tijdens haar samenwerking met een beroemde regisseur.

Lopez begon zich meer te richten op haar filmcarrière vanaf 1995 en was al snel behoorlijk succesvol. Ze was dan ook in haar nopjes toen ze in 1997 een hoofdrol wist te strikken in U Turn van Oliver Stone, o.a. bekend van JFK, Platoon en Natural Born Killers.

Lastig
Tijdens de opnames van de film kreeg Lopez te horen dat ze een scène topless op zou moeten nemen. Hier keek de actrice wel van op, aangezien dit van tevoren niet was afgesproken. Regisseur Stone stond hier echter op, waardoor Lopez er uiteindelijk mee akkoord ging.

Hier bleef het echter niet bij. In 2020 liet Lopez weten dat de regisseur op haar afkwam om te kijken hoe haar filmoutfits eruit zagen en hij haar vroeg haar topje uit te doen. Dit ging haar echter te ver, waardoor zij van zich afbeet.

Reactie
Zo zegt Lopez: "Ik zei toen meteen nee. Ik kwam voor mijn eigen op, wat best wel grappig was, want ik was toen heel zenuwachtig en raakte toch wel wat in paniek"."Ik heb echter wel een beetje Bronx in mij zitten, dus ik zei toen heel duidelijk: 'Nee, je hoeft nu niet mijn borsten te zien. Als de camera's draaien laat ik 'ze' zien'. Daar bleef het bij".

NieuwsFilm

meest populair