Megahit 'The Boys' krijgt nóg een spin-off, meer zicht op 'Fallout'-serie, en vette trailer 'La Casa de Papel: Berlín'

Megahit 'The Boys' krijgt nóg een spin-off, meer zicht op 'Fallout'-serie, en vette trailer 'La Casa de Papel: Berlín'

Met SerieTotaal weet je altijd wat er allemaal speelt op het vlak van series en streaming.

Een nieuwe spin-off van de razend populaire Prime-serie The Boys zit in de pijplijn, terwijl de eerste beelden van de aankomende Fallout-serie verwonderen. Dat, en meer, kwam de laatste tijd langs bij SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest wetenswaardige nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Na The Boys en Gen V krijgen we een derde serie in de bikkelharde reeks
In 2019 startte Prime Video met The Boys en we zijn ondertussen drie seizoenen en een spin-off verder. Gezien het succes van de bikkelharde superheldenfranchise, gebaseerd op de gelijknamige comics, mag het nu niet als een verrassing komen dat er een tweede spin-off in ontwikkeling is.

Volgens bronnen van meerdere media, waaronder Variety en Deadline, komt er een Spaanstalige spin-off die zich afspeelt in Mexico City. De titel zou dan ook The Boys: Mexico zijn.

Na de ongekend populaire game nu dan eindelijk de huiveringwekkende sciencefiction-serie
De langverwachte serie Fallout zal vanaf 12 april 2024 te bekijken zijn op Prime Video. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bekende computerspellenreeks.

Er zijn vooralsnog weinig concrete details bekend over de serie, al zijn de eerste beelden inmiddels vrijgegeven. De serie is geschreven door schrijvers van onder andere Westworld en Silicon Valley.

Gloednieuwe La Casa de Papel duikt de catacomben van Parijs in voor nieuwe overval
Nog maar een maandje wachten, en dan verschijnt de allernieuwste spin-off van La Casa de Papel, ofwel Money Heist. Ondanks de misleidende naam Berlín (naar één van de personages), voltrekt deze overval zich in de Franse hoofdstad Parijs.

De serie focust op een eerdere periode in het leven van Berlín, die via flashbacks in de latere seizoenen van La Casa de Papel aan bod komt. Hij bereidt zich voor op een van zijn meest extreme overvallen tot nu toe voor - het laten verdwijnen van juwelen ter waarde van 44 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair