Eerste foto uit 'Mad Max: Furiosa': Anya Taylor-Joy ziet er verbluffend uit!

Eerste foto uit 'Mad Max: Furiosa': Anya Taylor-Joy ziet er verbluffend uit!

Later vandaag zou de eerste trailer online verschijnen, dus nog even wachten op meer.

Na Mad Max: Fury Road uit 2015 werden de fans al snel blij gemaakt met het bericht dat er snel een volgend deel zou verschijnen. Helaas liep het iets anders en werd er gekozen voor een prequelfilm over het personage Imperator Furiosa van actrice Charlize Theron.

De film heet Furiosa en niet Theron speelt het titelpersonage maar Anya Taylor-Joy, bekend uit onder meer The New Mutants en The Northman. We hebben nu de eerste foto van haar in de film.

Furiosa
Uiteraard keert George Miller terug in de regiestoel en er zijn ook rollen voor Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson en Quaden Bayles. De film van Warner Bros. Pictures staat gepland voor aankomende zomer.

Het is dan ook niet gek dat we nu de eerste foto hebben van Taylor-Joy en als klap op de vuurpijl zou later vandaag de eerste trailer online komen. Een slag om de arm: deze wordt eerst uitgezonden tijdens CCXP in São Paulo, en mogelijk debuteert de online versie pas enkele dagen/weken later.

Eerste foto
In de film zien we de jonge dagen van Furiosa. We zien hoe ze in de handen valt van een Biker Horde die geleid wordt door Warlord Dementus, gespeeld door Hemsworth. Tijdens allerlei veldslagen om de macht in Citadel hoopt Furiosa een weg naar huis te vinden.


Vanaf 24 mei 2024 moet Furiosa in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair