Heftige trailer over griezelig zwembad in 'Night Swim'

Heftige trailer over griezelig zwembad in 'Night Swim'

Wyatt Russell in de horrorfilm Night Swim, de aftrap van het filmjaar 2024.

Van producenten James Wan en Jason Blum verschijnt begin volgend jaar Night Swim, uiteraard een horrorfilm waarin duistere krachten het leven van een gezin verwoesten. Hieronder zie je de nieuwste trailer.

De film zal een van de eerste films van het nieuwe jaar zijn. We duiken 2024 dus in met een horrorfilm over een op hol geslagen zwembad. Waarom ook niet.

Duik in het diepe
Night Swim is gebaseerd op de korte film uit 2014 van Rod Blackhurst en Bryce McGuire. De hoofdrol is voor Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) en hij speelt het personage Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen.

Ray verhuist naar een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve, zijn tienerdochter Izzy en zijn jonge zoon Elliot. Ray heeft de hoop weer prof te worden nog niet opgegeven en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar dan ontketent een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht, die het gezin onontkoombaar mee zal sleuren naar gruwelijke diepten.

Aftrap 2024
Kerry Condon, Amélie Hoeferle en Gavin Warren hebben ook rollen in de film van regisseur Bryce McGuire die vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair