Elektra-actrice over mogelijke reünie in 'Deadpool 3'

Elektra-actrice over mogelijke reünie in 'Deadpool 3'

Jennifer Garner weet of nergens vanaf of wil nog niks prijs geven.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool 3, voornamelijk omdat Hugh Jackman hierin wederom te zien zal zijn als de geliefde superheld Wolverine. Nu blijkt dat de voormalige Elektra actrice misschien ook wel in de blockbuster te zien zal zijn.

Het gaat hier om Jennifer Garner. Afgelopen zomer kregen we te horen dat de actrice, eveneens bekend van Juno en Dallas Buyers Club, voor de film getekend zou hebben. Dit bericht werd snel weer verwijderd, waardoor het niet zeker is of het wel of niet klopt.

Geheim
Het zou natuurlijk ook kunnen dat Marvel dit vooralsnog een geheim wil houden. Garner vroeg recentelijk nog of ze haar Elektra-outfit van de Daredevil-film uit 2003 mocht ophalen, waardoor het gerucht van haar eventuele terugkeer alleen maar toeneemt.

Toen zij hier zelf over werd gevraagd leek zij zich ook van de domme te houden: "Ik weet niet waar iedereen het over heeft. Wat bedoelen jullie?" Vervolgens werd ze gevraagd of ze in Deadpool 3 te zien zal zijn. Een glimlachende Garner zei toen: "Niet dat ik weet".

Nog even wachten
In het berucht dat enige tijd geleden werd gedeeld door Maximum Effort stond: "Mom of the Future Past. Welcome to Deadpool, Jennifer Garner". Garner werkte al eerder samen met Ryan Reynolds en Deadpool-regisseur Shawn Levy aan The Adam Project, dus wie weet gaan ze wel opnieuw samen in zee.



Vooralsnog is er geen duidelijk antwoord op deze vraag, al zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen. Deadpool 3 zal vanaf volgend jaar, in juni om precies te zijn, in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair