Eindelijk: de eerste trailer voor 'Furiosa: A Mad Max Saga'!

Eindelijk: de eerste trailer voor 'Furiosa: A Mad Max Saga'!

De prequel op Mad Max: Fury Road krijgt zijn eerste beelden: check de trailer.

Na jaren van wachten zijn er eindelijk de eerste echte beelden te zien uit de film Furiosa van regisseur George Miller. De film heet voluit Furiosa: A Mad Max Saga en is een prequel op het verhaal dat we zagen in Mad Max: Fury Road uit 2015.

De trailer verscheen tijdens het grote Zuid-Amerikaanse fanevent CCXP Brasil, waar heel wat grote films en series worden gepromoot aankomend weekend. Waarschijnlijk verschijnt ook de eerste trailer van Godzilla x Kong: The New Empire.

Furiosa
In Furiosa zien we de jonge jaren van het personage Imperator Furiosa, in Fury Road nog gespeeld door actrice Charlize Theron. Aangezien Furiosa een stuk jonger in haar eigen film is, wordt de rol dit keer ingevuld door The Northman-actrice Anya Taylor-Joy.

Ze vindt haar voornaamste tegenspeler in Thor-acteur Chris Hemsworth. Hij speelt de rol van Warlord Dementus, de leider van een Biker Horde. Dementus neemt Furiosa gevangen. Het enige wat zij wenst, is een weg terug naar huis.

Eerste trailer
Hieronder zie je de eerste trailer voor Warner Bros. Pictures' Furiosa, met ook Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson en Quaden Bayles, en vanaf 24 mei moet Furiosa in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


Tijdens het event CCXP Brasil zijn ook exclusieve beelden verschenen. Deze verschijnen helaas niet online, maar in ongetwijfeld een volgend artikel kunnen we vertellen wat daarin te zien was.

Poster
En hieronder zie je ook de poster voor Furiosa: A Mad Max Saga, waarop het personage van Taylor-Joy overduidelijk de meeste aandacht krijgt.



NieuwsFilm

meest populair