Geweldig nieuws voor de '300'-fans: Zack Snyder heeft zijn zinnen gezet op een spin-off

Geweldig nieuws voor de '300'-fans: Zack Snyder heeft zijn zinnen gezet op een spin-off

De regisseur wist de rechten te bemachtigen van 'Blood and Ashes' en wil dit misschien wel verfilmen.

Zack Snyder heeft al heel wat films gemaakt, maar een van zijn bekendste en geliefdste werken is zonder enige twijfel de keiharde 300. Nu lijkt het erop dat hij misschien wel aan de slag gaat met een vervolg.

Snyder bracht de blockbuster uit in 2006. Deze werd erg sterk onthaald, waardoor er in 2014 een vervolg verscheen, genaamd 300: Rise of an Empire. Hiervoor keerde Snyder echter niet terug. Het stokje werd toen overgenomen door Noam Murro.

Alsnog meer 300?
Nu, vele jaren later, lijkt het erop dat Snyder misschien wel eens een nieuwe 300-film zal maken. De geliefde regisseur is op dit moment druk bezig met reclame te maken voor zijn Rebel Moon-blockbuster. Tijdens een recent interview deelde hij goed nieuws met zijn fans.

Zo zegt Snyder dat hij samen met zijn vrouw, Deborah Snyder, de rechten heeft weten te bemachtigen van 'Blood and Ashes'. Hier zat hij al een hele tijd achteraan, omdat dit volgens hem het perfecte vervolg is op 300. Het is wel een heel ander verhaal.

Script
'Ashes en Blood' wordt namelijk beschreven als een 'homoseksueel liefdesverhaal' tussen Alexander the Great en Haphaestion en een grote Griekse oorlog die hierdoor volgt. Snyder zei er het volgende over: "We hebben de rechten weer, dus we kunnen er nu een film over maken".


"Ik weet niet of er een markt is voor een homoseksuele, super gewelddadige maar tegelijkertijd super seksuele film. Maar wie weet, misschien is het wel perfect!"

NieuwsFilm

meest populair