Hugh Grant over zijn bekritiseerde rol als Oompa-Loompa in 'Wonka': "ik haat het"

De acteur deelt zijn ongezouten mening niet onder stoelen of banken.

Hugh Grant is natuurlijk al decennia lang een bekende acteur. Recentelijk wist hij weer een belangrijke rol te scoren in de kerstmis blockbuster Wonka, maar even leuk vond hij de opnames lang niet altijd.

In Wonka kruipt Dune-acteur Timothée Chalamet in de huid van een jonge Willy Wonka, terwijl Grant te zien zal zijn als een Oompa-Loompa. In de eerste recensies zijn de reacties gemengd: sommige mensen zijn helemaal weg van hem, terwijl anderen hem maar griezelig vinden.

Reactie
Nu laat Grant van zich horen. Hij vond de vele CGI-opnames die nodig waren voor zijn Oompa-Loompa niet altijd even makkelijk: "Het was alsof ik een kroon van doorns moest dragen. Het was gewoon oncomfortabel".

"Ik klaagde er dan ook wel vaker over. Ik kon het niet meer haten. Ergens haat ik het eigenlijk ook, het maken van films, maar ik heb veel kinderen dus ik heb ook veel geld nodig" grapte Grant.

Interviews
Grant staat bekend om zijn droge humor maar geeft ook altijd zijn eigen eerlijke mening tijdens interviews, waardoor hij soms wat bot kan overkomen. Dat was ook het geval toen hij tijdens de Oscars werd gevraagd over Knives Out: A Glass Onion Story. Bekijk dat moment hieronder terug.NieuwsFilm

meest populair