Deze beeldschone actrice ziet er héél wat jonger uit dan haar echte leeftijd

Halle Berry is al jarenlang een grote naam in de filmwereld maar lijkt niet ouder te worden.

Er wordt wel vaker gezegd door menig actrice dat je er jong moet blijven uitzien om lang mee te kunnen gaan in Hollywood. Voor Halle Berry zit dat wel snor. Ze is al decennia lang een wereldberoemde actrice, maar ze ziet er nog behoorlijk jong uit.

Berry is al een lange tijd actief als actrice. Begin jaren 2000 werd ze echt een grote naam in de filmwereld, toen ze een Oscar wist te winnen voor haar glansrol in Monster's Ball. Ze was daardoor de eerste gekleurde actrice die het felbegeerde gouden beeldje won.

Meer
Daar blijft het niet bij. Berry won maar liefst meer dan 25 andere acteerprijzen, waaronder een Zilveren Beer (eveneens voor Monster's Ball), een Emmy Award en een Golden Globe (beide voor Introducing Dorothy Dandridge).

Ook is ze actief als model, al valt dat ook wel te begrijpen. Berry ziet er beeldschoon uit en wordt nog steeds door menig (mode)merk gevraagd reclame te maken. Als je haar ziet zou je dan ook moeite hebben te zeggen dat zij 'al' 57 jaar oud is, want ze ziet er nog heel wat jonger uit.

Sociale media
Wanneer de actrice eens even niet werkt is ze wel vaker te vinden op sociale media, voornamelijk Instagram. Zij heeft namelijk 8,6 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op nieuwe kiekjes en filmpjes. Als je kijkt naar de onderstaande foto's zou je ook niet zeggen dat Berry over drie jaar tijd alweer 60 wordt.NieuwsFilm

meest populair