Geef Margot Robbie deze december cadeau in de beste kwaliteit

De 4K-uitgave van Barbie is deze feestmaand een prima warmhoudertje.

Afgelopen zomer was Barbie een enorme hit aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Er werd bijna 1,5 miljard dollar opgehaald. In de Nederlandse bioscopen was de speelgoedpop ook lange tijd in actie te zien. De film heeft hier zo'n 20,3 miljoen euro opgehaald. Een enorme score.

De komedie van regisseur Greta Gerwig werd ook ijzersterk ontvangen en staat op 88 procent op Rotten Tomatoes en de IMDb noteert een nette 7,0/10 na bijna 400K stemmen.

Beste kwaliteit
De avontuurlijke komedie kun je al een tijdje online huren of kopen via Pathé Thuis, maar de liefhebber van de beste beeld- en geluidskwaliteit gaat uiteraard voor de 4K UHD-uitgave. Deze is nu beschikbaar.

Sinds eind november ligt de film met het duo Margot Robbie en Ryan Gosling met de verschillende uitgaven in het schap. De 4K UHD-uitgave hebben we ter bewijs ontvangen van Warner Bros. En het is een leuke uitgave geworden.

Steelcase
De 4K-uitgave zit in een metalen doosje en voorop zien we verrassend genoeg alleen Robbie. De Ken van Gosling ontbreekt dus. Uiteraard laat de schijf de beste geluidskwaliteit (Dolby Atmos/Dolby TrueHD 7.1) horen en beeldkwaliteit (2.20:1, met HDR10 beeldverbeteraar) zien.


De uitgave bevat een leuke reeks met extra's, allemaal featurette die tussen de vijf en twaalf minuten duren. De titels zijn Welcome to Barbie Land, Becoming Barbie, Playing Dress-Up, Musical Make Believe, All-Star Barbie Party en It's A Weird World.

Collectie
Wil je deze 4K-uitgave aan je privécollectie toevoegen, dan vind je de uitgave op onder meer Bol.com voor een kleine 40 euro.NieuwsFilm

meest populair