Nieuwe streamingdienst in Nederland: Canal+ met flink wat aanbod

Nieuwe streamingdienst in Nederland: Canal+ met flink wat aanbod

Weer een nieuwe streamingdienst voor een paar euro per maand.

Er zijn in Nederland al behoorlijk wat streamingdiensten, maar nu komt er weer een nieuwe aan. Het gaat hier om Canal+, maar wat kunnen we hier precies van verwachten?

De streamingdienst Canal+ is vanaf gisteren beschikbaar in ons land. Er zijn twee mogelijkheden om de Canal+ te kunnen gebruiken, namelijk via de gelijknamige app of via Ziggo. Als je je wil abonneren, kan dat voor 5 euro per maand.

Aanbod
De focus van Canal+ ligt voornamelijk op Europese producties, al zijn er ook enkele Amerikaanse films en series op de streamingdienst te vinden. Ook biedt Canal+ toegang tot zijn Originals en producties van de Canal+ Group.

Het is niet zo vreemd dat Canal+ zich aan het uitbreiden is. Afgelopen zomer namen zij 12% over van de Scandinavische streamingdienst, die al enige tijd in de financiële problemen verkeert. Ook beschikt Canal+ over films van o.a. meer Dutch FilmWorks, Lionsgate en Lumière.

Aanpassing
Mocht je al gebruik maken van de televisieprovider Canal Digitaal, wees je er dan van bewust dat deze app per 29 januari 2024 verandert in Canal+. Hierdoor komt alle sport, televisieprogramma's, films en series voortaan op één enkel platform te staan. Ook kunnen kijkers van Canal Digitaal vanaf vandaag naar een nieuwe actiezender kijken, genaamd Canal+ Action.



Interesse? Het abonnement kost 5 euro per maand, of 50 euro per jaar. Streamen is mogelijk op maximaal twee apparaten tegelijk. Canal+ is te vinden op de App Store en de Play Store, terwijl de Ziggo-klanten een abonnement kunnen afsluiten via de provider.

NieuwsFilm

meest populair