George Clooney vindt kritiek van de fans belachelijk: "Heb je de film eigenlijk wel gezien?"

George Clooney vindt kritiek van de fans belachelijk: "Heb je de film eigenlijk wel gezien?"

'Ocean's Eleven' werd sterk onthaald, maar sommige 'filmkenners' vinden het origineel veel beter.

George Clooney heeft al de nodige films gemaakt, al is een van zijn bekendste werken ongetwijfeld Ocean's Eleven. Toch krijgt hij soms een bepaalde kritiek over deze film te horen, maar daar is hij niet van gediend.

In de blockbuster uit 2001 kruipt Clooney in de huid van de charismatische dief Danny Ocean. Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is hij alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad, namelijk de grootste casinoberoving aller tijden.

Cast
Naast Clooney zitten er nog heel wat andere bekende gezichten in de film van Steven Soderbergh. Andere hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor o.a. Brad Pitt, Matt Damon en Casey Affleck, om er maar een paar te noemen.

Ondanks het feit dat de 2001-versie goed werd onthaald en mooie cijfers scoort (bijvoorbeeld een 7,7 op IMDb en een 83% rating op Rotten Tomatoes), zeggen sommige filmfanaten dat zij de oude versie met niemand minder dan Frank Sinatra beter vinden.

Onzin
De originele film kwam uit in 1960 en er zijn mensen die de remake niks vinden. Clooney trekt zich echter weinig aan van de kritiek.



Zo zegt de acteur: "Het komt wel vaker voor, dat ik iemand hoor zeggen: 'Oh ja, de originele 'Ocean's Eleven' is een van mijn favoriete films'. Ik zeg dan altijd hetzelfde: 'Heb je die dan ooit gezien?' Dan houden ze zich vaak stil..."

NieuwsFilm

meest populair