Acteurs die veel meer aandacht verdienen: wat weet jij van 'The Boys'-ster Antony Starr?

Acteurs die veel meer aandacht verdienen: wat weet jij van 'The Boys'-ster Antony Starr?

De nodige succesvolle series, maar nog maar weinig aanbiedingen voor grote filmrollen.

Sommige acteurs verdienen bakken met geld, maar worden door de nodige mensen niet per se gezien als enorm getalenteerde sterren. Het tegenovergestelde is echter ook waar, dat er sterren rondlopen die veel meer aandacht verdienen. Antony Starr hoort ook in die categorie thuis.

Starr werd in Wellington, Nieuw Zeeland geboren in 1975 en is vandaag de dag dus 48 jaar oud. Op 20-jarige leeftijd wist hij zijn eerste rolletjes te bemachtigen, maar Starr moest lange tijd genoegen nemen met cameo's in redelijk onbekende televisieseries.

Doorbraak
In 2005 wist hij zijn eerste echte grote rol te bemachtigen in de geliefde serie Outrageous Fortune, waarin hij een van de hoofdrollen voor zijn rekening neemt. Starr speelt de dubbele rol van Jethro en Van West en was in maar liefst 107 afleveringen te zien in de serie die een hele mooie 8,5 scoort op IMDb.

In 2010 werd er een punt gezet achter Outrageous Fortune, maar het duurde niet lang voordat hij weer een groot succes kende met de keiharde serie Banshee, waarin hij de sheriff Lucas Hood speelt met een donker en duister verleden.

Succes
Ook deze serie werd sterk onthaald. Banshee scoort op IMDb weer een overtuigende 8,4. Deze serie was van 2013 t/m 2016 erg geliefd. Mede dankzij zijn optreden in de bovenstaande twee series werd Starr gevraagd voor The Boys.



Dit is ongetwijfeld zijn bekendste en geliefdste werk. In de superheldenserie van Amazon Prime is Starr te zien als Homelander, een superheld die zijn krachten allesbehalve goed gebruikt en behoorlijk geschift is.

Meer
De serie is een groot succes en elk seizoen wordt sterk onthaald. Niet zo heel gek dus, dat er ook een spin-off series werd gemaakt, genaamd Gen-V, waarin Starr ook te zien is. Hij keert natuurlijk eveneens terug voor het vierde The Boys-seizoen, waar recentelijk de trailer van verscheen.



De meeste fans van deze serie vinden Starr de grote ster van The Boys en zeggen dat de acteur veel meer aandacht verdient. Hoewel hij de nodige successen heeft gekend met diverse series, wordt hij niet vaak gevraagd voor films. De nodige mensen hopen dat daar verandering in komt, want hij heeft al vaker aangetoond een bijzonder getalenteerde acteur te zijn.

NieuwsFilm

meest populair