Vanaf deze dag kijk je de monsterhit 'Barbie' op HBO Max

Vanaf deze dag kijk je de monsterhit 'Barbie' op HBO Max

Heb je de film nog niet gezien of wil je de blockbuster opnieuw zien dan kan dat binnenkort.

Barbie was dé hit van de afgelopen zomer. Miljoenen mensen gingen naar de bioscopen voor de blockbuster, maar toch zijn er nog heel wat filmfanaten die niet kunnen wachten totdat de film op een streamingdienst staat. Nu kennen we de datum.

De bioscoopzalen draaiden afgelopen zomer overuren dankzij Barbie (en Oppenheimer). In de film van Greta Gerwig zijn de hoofdrollen weggelegd voor Margot Robbie en Ryan Gosling. Als je meer van het streamen bent, heb je de film misschien nog wel steeds niet gezien.

Datum
Barbie is de best bezochte film van het jaar in Nederland. Nog indrukwekkender: de komedie is zelfs de meest succesvolle Warner Bros-film aller tijden. Menig filmfanaat zal hem dus nog wel eens opnieuw thuis willen kijken.

Lang hoeven we niet meer te wachten. Streaminggigant HBO Max voegt de blockbuster vrijdag 15 december toe aan hun database. Mocht je geen HBO Max account hebben, dan kan je de film ook nog huren of kopen op Pathé Thuis.

Verhaal
Het leven van Barbie is perfect. Elke dag is een genot, ook al is het een exacte repetitie van de dag ervoor. Opeens wordt Barbie uit het niets geplaagd door gedachtes over de dood. Daar blijft het niet bij: ze krijgt voor de eerste keer in haar leven last van cellulitis en platte voeten.



De reden daarvoor? Het kind dat met haar speelt in de echte wereld is niet gelukkig. Barbie zal Barbieland moeten verlaten en naar de echte wereld moeten reizen om het kind te vinden.

NieuwsFilm

meest populair