Mahershala Ali geeft hoopvolle update over 'Blade'-reboot van Marvel

Mahershala Ali geeft hoopvolle update over 'Blade'-reboot van Marvel

Na een hele reeks tegenslagen heeft Ali nog steeds goede hoop dat Blade een topfilm wordt.

Ondanks al het nieuws over problemen achter de schermen, blijft tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali gewoon verbonden aan de Blade-reboot van Marvel Studios.

Ali tekende enkele jaren al voor de rol van de vampierjager, en bleef betrokken bij het project ondanks dat er zeker vijf scenaristen en twee regisseurs werden ingehuurd voor de film. Ook werd de productie stilgelegd slechts twee weken voordat de opnames moesten beginnen.

Blijf volhouden
Onlangs was het weer raak: de film werd door de stakingen verschoven naar een release in november 2025.

Nu de stakingen echter voorbij zijn, wordt het project langzaam maar zeker weer uit het slop gehaald. En daar is Mahershala Ali maar wat blij mee.

Hoopvolle Ali
Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly liet Ali weten dat hij hoopvol is over de ontwikkelingen achter de schermen. Hij zei er het volgende over:



"We werken eraan. Dat is het beste wat ik je kan vertellen. Het is bemoedigend om te zien welke richting we op gaan. Ik denk dat we er snel weer mee aan de slag gaan. Ik ben blij met de scenarist en de regisseur, meer kan ik je niet vertellen."

Roulatie van schrijvers
Michael Starrbury (When They See Us) en True Detective-bedenker Nic Pizzolatto zijn de twee meest recente namen die aan het script hebben gewerkt, in navolging van Logan-scenarist Michael Green.



Yann Demange ('71, Lovecraft Country) is nog steeds verbonden als regisseur aan de R-rated film.

NieuwsFilm

meest populair