Natalie Portman heeft spijt van naaktscène: "ik had naar mijn gevoel moeten luisteren"

Het lijkt erop dat ze het over 'Hotel Chevalier' gaat, maar het zou ook 'Goya's Ghosts' kunnen zijn.

Het komt wel vaker voor dat acteurs een lastige scène moeten opnemen. Natalie Portman heeft ook al de nodige films gemaakt, maar ook zij kende een minder leuk moment tijdens haar samenwerking met een beroemde regisseur.

Portman brak al op een behoorlijk jonge leeftijd door. Als kindsterretje wist ze al belangrijke rollen te scoren in topfilms als Heat en Léon: the Professional, maar voornamelijk op latere leeftijd wist de actrice hoge ogen te gooien.

Carrière
Denk bijvoorbeeld maar aan de Star Wars-franchise, V for Vendetta en Black Swan. Voor laatstgenoemde won ze zelfs een Oscar. De actrice heeft dan ook al vaker aangetoond alle genres aan te kunnen.

Er zitten eveneens de nodige gruwelijke scènes in haar oeuvre. In Cold Mountain wordt ze misbruikt, net zoals in The Other Boleyn Girl. Ook nam ze de nodige 'pikante scènes' op, in films als No Strings Attached en Closer.

Spijt
De actrice kan het allemaal, maar wel heeft ze ook spijt van bepaalde projecten. 20 jaar geleden liet Portman namelijk weten dat ze een scène heeft opgenomen terwijl ze dit tegen haar zin in deed. Hier liet zij zich destijds nog over uit."Ik baal er nog steeds van dat ik toen niet naar mijn intuïtie luisterde. Ik heb daar spijt van, maar vanaf nu vertrouw ik gewoon volledig op mijn eigen gevoel. Soms is het beste wat je kan doen gewoon 'nee' zeggen wanneer je iets niet aanstaat".

Welke film
Portman zegt er niet bij over welke film zij het hier heeft. Sommige fans van de actrice denken dat het hier gaat over haar naaktscène in de korte film Hotel Chevalier van Wes Anderson uit 2007. Dit was de eerste keer dat zij volledig uit de kleren ging. Portman liet al eerder weten hier spijt van te hebben.Andere filmkenners denken juist dat zij het over Goya's Ghosts uit 2006 heeft, waarin de actrice een personage speelt dat gestript wordt van haar kleren en vervolgens gemarteld. Welke van de twee het ook was, Portman heeft nooit meer iets opgenomen dat haar niet aanstond.

NieuwsFilm

meest populair