Titelgerucht 'Avatar 3' ontkend: "Wikipedia wordt vanavond nog aangepast"

Titelgerucht 'Avatar 3' ontkend: "Wikipedia wordt vanavond nog aangepast"

Geen zorgen, producent Jon Landau zegt dat het niet 'The Seed Bearer' wordt.

Vorig jaar kwam het vervolg op Avatar uit, genaamd Avatar: The Way of Water. Hoewel het derde deel pas in 2025 te zien zal zijn, wordt nu door sommige websites gemeld dat ze al weten wat de titel zal zijn.

Op een gegeven moment zei regisseur James Cameron dat het tweede vervolg misschien wel Avatar: The Seed Bearer zou heten. Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen, maar gelukkig wordt dit toch niet de officiële titel.

Reactie
Producent Jon Landau liet zich er namelijk recentelijk over uit toen hij bezig was met een promotietour voor het videospel Avatar: Frontiers of Pandora. Zo zegt Landau: "Ik kan jullie zeggen dat dit niet de titel is van 'Avatar 3'."

Toen hem werd verteld dat dit al op Wikipedia stond reageerde Landau verbaasd: "Wacht, staat dit echt al op Wikipedia? Dan zorg ik ervoor dat dat vanavond nog aangepast wordt!" We zullen dus nog even moeten wachten op een officiële titel.

Wat te verwachten
Er is nog maar tamelijk weinig bekend over Avatar 3. Wel weten we dat we in het derde deel kennis zullen maken met twee nieuwe stammen, namelijk de kwaadaardige vuurstam, bekend als de 'Ash People', en de mysterieuze windstam, de 'Desert People'.



NieuwsFilm

meest populair