Angelina Jolie kondigt aan dat ze binnenkort definitief afscheid neemt als actrice

Angelina Jolie kondigt aan dat ze binnenkort definitief afscheid neemt als actrice

De wereldberoemde actrice heeft genoeg van het artificiële Hollywood en wil meer tijd voor zichzelf.

Angelina Jolie is al decennialang een grote ster in Hollywood, maar ondanks het feit dat de actrice pas 48 jaar oud is, denkt ze eraan de filmwereld achter zich te laten. Tijdens een recent interview laat zij zich hierover uit.

Jolie begon al in de jaren negentig met acteren en werd al snel een grote naam. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Changeling en Girl, Interrupted. Voor laatstgenoemde won ze zelfs een Oscar. Haar laatste film stamt echter alweer uit 2021, namelijk de Marvel-blockbuster Eternals.

Carrière
Dat betekent echter zeker niet dat de actrice stilzit. Als we haar IMDb-pagina mogen geloven, heeft ze alweer voor vijf nieuwe films getekend. Toch denkt Jolie eraan dat ze binnenkort een punt zal zetten achter haar acteer-carrière.

Zo zegt de actrice zelf tijdens een recent interview: "Als ik vandaag de dag opnieuw zou mogen kiezen dan zou ik niet weer voor actrice gaan. Toen ik net begon had ik er geen idee van dat ik zoveel van mijn privéleven zou moeten delen met de wereld".

Minder leuk
Jolie vervolgt: "Ik ben opgegroeid in en rond Hollywood, dus misschien heeft dat ervoor gezorgd dat ik er nooit echt van onder de indruk was. Ik heb het nooit echt gezien als iets belangrijks. Ik zou het dus niet verkeerd vinden om niet meer in de spotlights te staan".



"Ik heb niet echt een sociaal leven en dat wil ik wel meer. Ook wil ik Los Angeles verlaten en meer tijd doorbrengen in mijn huis in Cambodia. Hollywood is geen gezonde plek om in op te groeien. Het voelt leeg aan en ik ben op zoek naar authenticiteit".

NieuwsFilm

meest populair