'Argylle' met Henry Cavill doet iets dat meer films zouden moeten krijgen

'Argylle' met Henry Cavill doet iets dat meer films zouden moeten krijgen

Regisseur Matthew Vaughn wil niet te veel weggeven in de eerste trailer.

Filmtrailers zijn bedoeld om je zin te geven om een film te kijken, maar er zijn meer dan genoeg cinefielen die deze toch liever niet kijken. Vaak laten ze namelijk veel te veel zien en geven ze veel weg. Dat is echter zeker niet het geval met Argylle.

Nog niet zo heel lang geleden werden we getrakteerd op de eerste officiële beelden van de blockbuster Argylle, de nieuwe film van regisseur Matthew Vaughn, o.a. bekend van de Kingsman-films. Niet alleen werd de eerste trailer sterk onthaald, deze wordt ook geprezen om een ander feitje.

Speciaal
Ondanks het feit dat de trailer maar liefst 2 minuten en 44 seconden lang is, geeft deze niet veel weg. De reden hiervoor? De trailer laat alleen maar beelden zien die in de eerste 28 minuten van de film gebeuren.

De blockbuster zelf duurt maar liefst 135 minuten, wat betekent dat we dus nog geen enkel beeld te zien hebben gekregen van de meer van overige resterende 100 minuten. Vaughn wilde dan ook niet te veel onthullen en laat zich erover uit.

Genieten
Zo zegt de regisseur: "Ik was heel erg tevreden met Universal en Apple dat ze hier mee akkoord zijn gegaan. Ik zei tegen ze: 'Ik wil een trailer maken met alleen maar beelden van de eerste 28 minuten. Er zitten hele gave scènes in de film, maar dat is niet half zo gaaf als we die al in de trailer laten zien'."



Vaughn vervolgt: "Ik zei: 'Laten we iedereen gewoon een voorproefje geven, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten, maar vervolgens gewoon dubbel en dwars van de bioscoopervaring genieten'. De studio vond dit ook een goed idee".

NieuwsFilm

meest populair