'All of Us Strangers' met nieuwste ster Paul Mescal krijgt trailer

'All of Us Strangers' met nieuwste ster Paul Mescal krijgt trailer

Een film met lovende recensies waarin Andrew Scott en Paul Mescal de hoofdrol spelen.

Er staat een trailer online voor de aankomende film All of Us Strangers. De film is geregisseerd door Andrew Haigh. Andrew Scott en Paul Mescal vertolken de hoofdrollen in de film.

Regisseur Haigh heeft voornamelijk ervaring met het regisseren van series. De films die hij tot nu toe heeft geregisseerd wisselen sterk qua cijfer op IMDB. Toch is onze hoop voor All of Us Strangers hoog. De film krijgt namelijk lovende recensies.

All of Us Strangers
De trailer laat nog niet veel los over het verhaal. Het enige wat we zien is een personage gespeeld door Andrew Scott die verliefd wordt op een personage gespeeld door Paul Mescal. Ondertussen krijgt Scott ook een reünie met zijn familie, wat hem op een pad zet van ontdekken wat het betekent om liefde te hebben voor zijn nieuwe relatie en zijn familie.

Andrew Scott kennen we al van films en series als Spectre, Pride en Sherlock. Paul Mescal is een relatief nieuwe acteur. Hij is pas actief sinds 2019. Wel hebben we hem al kunnen zien spelen in films en series als Aftersun, Normal People en The Lost Daughter

Verschijningsdatum
We moeten nog heel even wachten voor we All of Us Strangers in de bioscoop kunnen zien. De film verschijnt 25 januari op het zilveren scherm.



NieuwsFilm

meest populair