Geliefde actiefilm staat op het punt Netflix helemaal te veroveren

De razendsnelle actiefilm The Fast and the Furious gaat zijn weg ongetwijfeld naar boven vinden in de Netflix Top 10.

Dit jaar verscheen er weer een nieuwe film in de Fast & Furious-franchise in de bioscopen. De reeks startte alweer jaren geleden met The Fast and the Furious en die film staat sinds kort op Netflix. De film komt binnen op plaats negen en zal gerust nog wel wat plaatsen gaan stijgen.

The Fast and the Furious komt uit 2001 en werd geregisseerd door Rob Cohen. Netflix omschrijft de razendsnelle actiethriller met woorden als "explosief" en "gelikt". In het eerste deel zien we rollen van Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Jordana Brewster.

Wisselend ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes kwam The Fast and the Furious tot een middelmatige 54 procent, met een 5.40/10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek heeft de film hoger zitten, gezien de 6,8/10 op de IMDb na 411K stemmen.

"The Fast and the Furious is strak en glanzend aan de oppervlakte en doet denken aan die goedkope tienerfilms over uitbuiting uit de jaren vijftig," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je The Fast and the Furious graag (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een undercovermissie stelt de loyaliteit van een LAPD-agent op de proef als hij een bende straatracers moet onderzoeken die verdacht worden van het organiseren van roofovervallen.

NieuwsFilm

meest populair