Ryan Reynolds doet wanhopige oproep voor 'Deadpool 3': 'Doe dit niet!'

Ryan Reynolds doet wanhopige oproep voor 'Deadpool 3': 'Doe dit niet!'

'Verrassingen zijn onderdeel van de magie van bioscoopfilms', schrijft de acteur op Instagram.

Terwijl we allemaal met smart wachten op Deadpool 3, lekken er nu regelmatig set-foto's die grote verrassingen alvast vrijgeven. Ryan Reynolds doet nu een wanhopige oproep aan fans (en Hugh Jackman doet daar nog een schepje bovenop).

Komt Chris Evans voor in Deadpool 3? Het zou zomaar kunnen als we gelekte foto's mogen geloven. Het verrassingselement is daarmee wel al verdwenen.

Verrassingen
Daar baalt hoofdrolspeler Ryan Reynolds flink van. Op Instagram doet hij een oproep: "Verrassingen zijn onderdeel van de magie van bioscoopfilms."

"Het is belangrijk voor ons om de nieuwe Deadpool op te nemen in echte omgevingen", vervolgt de acteur. "Ik hoop dat websites en sociale media-kanalen een beetje oppassen met het publiceren van foto's voordat de film klaar is."

Wolverine!
Reynolds schrijft dat de film bedoeld is voor het publiek: "Onze hoop is dat we zoveel mogelijk magie kunnen bewaren tot de film af is en op het grote doek te zien is."



Ook Wolverine-Hugh Jackman repost het verhaal op Instagram. Hij doet er nog een schepje bovenop: "Wat hij zegt. Maar het is de nieuwe WOLVERINE-film..."

NieuwsFilm

meest populair