Goed nieuws voor de HBO Max-abonnees: enorme reeks ijzersterke films in aantocht

De streamingdienst gaat in zee met misschien wel de geliefdste studio van dit moment.

Er zijn vandaag de dag behoorlijk wat streamingdiensten, waardoor zij het met elkaar 'uit aan het vechten' zijn. Elke streaminggigant zit achter interessante projecten of grote studio's aan en nu slaat HBO Max een zeer grote slag.

HBO zal nu namelijk gaan samenwerken met de geliefde studio A24. Menig filmfanaat zal A24 wel kennen. Het onafhankelijke filmproductie- en distributiebedrijf werd pas in 2012 opgericht, maar is nu al enorm geliefd.

Groot
Gek is dit niet. De Amerikaanse filmproductiemaatschappij heeft sinds zijn creatie al heel wat pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Ex Machina, Lady Bird en de recente The Whale, om er maar een paar te noemen.

Niet zo heel gek dus, dat de nodige andere studio's graag met A24 willen samenwerken. HBO Max trekt nu aan het langste eind. Dit betekent dat de nieuwe A24-films, waaronder de veelbelovende Priscila en The Iron Claw, hun debuut zullen maken op de streaminggigant.

Meer
Dat niet alleen. HBO zal alle A24 projecten toevoegen aan hun database, wat betekent dat er meer dan 100 films zullen worden toegevoegd aan de streamingdienst. Royce Battleman, een van de grote bazen bij Warner Bros. Discovery, liet zich erover uit tijdens een recent interview."Wij zijn samen met A24 van plan meer prijswinnende films te maken die enorm veel zullen toevoegen aan HBO Max. A24 brengt veel verschillende verhalen uit, dus wij denken dat onze abonnees de komende jaren van heel veel moois zullen genieten".

NieuwsFilm

meest populair