Eerste foto van Nederlandse actrice Sylvia Hoeks als het jaren 90-icoon Anna Nicole Smith

Actrice Sylvia Hoeks speelt Anna Nicole Smith in de film Hurricanna.

Ken jij Anna Nicole Smith nog? De in 2007 overleden blondine was in de jaren 90 en de '00 een fenomeen toen ze in 1994 op 26-jarige leeftijd met een 89-jarige miljardair trouwde. Binnenkort zien we een film over haar.

Smith wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks en de film heeft de volgende synopsis: "In een poging het leven van Anna Nicole Smith te redden, begint haar toegewijde therapeut aan een 36 uur durende odyssee waarmee ze onbewust de laatste druppel is."

Sylvia Hoeks
Je kent de 40-jarige Hoeks uit heel wat bekende films en series. Zo was ze in 2011 te zien in de film De bende van Oss en later in de Hollywoodfilms Blade Runner 2049 en The Girl in the Spider's Web.

Smith overleed in 2007 door een overdosis. De film geeft een nieuwe blik op het leven van het acterende model uit onder andere Naked Gun 33?: The Final Insult (1994) en Skyscraper (1996). Eerder dit jaar verscheen nog de docu Anna Nicole Smith: You Don't Know Me.

Eerste foto
Op Instagram zien we nu een eerste foto van Hoeks als Smith. "Een eerste blik op Sylvia Hoeks in de aankomende film Hurricanna, een spannende odyssee in het oog van de storm van popcultuuricoon Anna Nicole Smith, met ook Holly Hunter en Mark Duplass en de film is geregisseerd door Francesca Gregorini," valt er te lezen.NieuwsFilm

meest populair