Nieuwe foto's: Maakt 'Aquaman and the Lost Kingdom' een van zijn grootste personages af?

Durft DC dit echt aan of laten deze foto's heel iets anders zien dan nu wordt beweert?

Over iets minder dan twee weken tijd zal de nieuwe DC-superheldenfilm, Aquaman and the Lost Kingdom, in de Nederlandse bioscopenzalen te zien zijn. Op sociale media doet nu een gerucht de ronde dat een belangrijk personage in het vervolg op Aquaman zal sneuvelen.

In het origineel krijgt Jason Momoa's Aquaman een relatie met Amber Heards Mera. Op het einde van de film wordt Aquaman de koning van Atlantis, terwijl Mera dus als koningin zal regeren. Op het internet zijn nu verschillende foto's opgedoken van de twee waar een duister verhaal achter lijkt te schuilen.

Bericht
Op X (het voormalige Twitter) zijn er op de Home of DCU pagina twee kiekjes te vinden van de twee hoofdrolspelers die het uitschreeuwen. Sommige mensen beweren dat Aquaman en Mera een baby'tje krijgen, maar dat deze al vroeg tijdens de film om het leven komt of zelfs wordt vermoord.

De vraag is of DC dit aandurft. Er wordt wel vaker gemeld dat superheldenfilms niet veel mensen laten sneuvelen, dus dit zou wel verrassend zijn. Wel weten we dat de schurk David Kane/Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) koste wat het kost wraak wil nemen op Aquaman.

Missie
Aquaman weigerde in het eerste deel namelijk Kane's vader te helpen, waardoor deze om het leven kwam. Sindsdien wil Black Manta Aquaman en alles en iedereen waarvan hij houdt met de grond gelijk maken. Zou hij echt in staat zijn een pasgeboren baby te vermoorden? Zie de foto's in kwestie hieronder.NieuwsFilm

meest populair