Nieuwe Netflix Original weet de Netflix Top 10 helemaal te veroveren

De film Så Var det Jul Igjen komt binnen op de vierde plaats in de toplijst van Netflix.

De Netflix Top 10 puilt op dit moment uit van de kerstfilms. Maar liefst zeven van de tien films zijn kerstfilms. Een daarvan is de nieuwkomer Så Var det Jul Igjen, een Netflix Original uit Noorwegen.

Så Var det Jul Igjen alias Christmas as Usual komt van regisseur Petter Holmsen en Netflix omschrijft de film met woorden als "charmant" en "aangrijpend". Je ziet rollen van onder andere Ida Ursin-Holm, Kanan Gill en Marit Andreassen.

Ontvangst als verwacht
Zoals de meeste kerstfilms op Netflix is ook Så Var det Jul Igjen een gemiddelde productie. Op de IMDb staat de film op slechts een 5,6/10 na ruim zeshonderd stemmen. FilmTotaal-recensent Richard kwam tot een basic twee sterren.

"Een ontspannen avondje met een frisse, romantische kerstfilm zit er met Så var det jul igjen dus helaas niet in. Feelgood wordt het al helemaal niet, hooguit feel-ongemakkelijk," aldus Richard. "Alleen als je de film beschouwt als een lesje in curieuze Noorse kersttradities is hij wellicht het kijken waard."

Nu op Netflix
Wil je Så Var det Jul Igjen toch een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.

NieuwsFilm

meest populair