Wordt het vierde seizoen van 'The Mandalorian' nu een 'Star Wars'-film?

Wordt het vierde seizoen van 'The Mandalorian' nu een 'Star Wars'-film?

Volgens insiders zou Disney het nieuwe seizoen willen omvormen naar de nieuwste Star Wars-film.

Als het aankomt op Star Wars-series hebben we in 2024 Skeleton Crew en The Acolyte om naar uit te kijken. Daarnaast moet begin 2025 het tweede seizoen van Andor verschijnen.

Maar hoe zit het met The Mandalorian, de populairste van alle Star Wars-series? Er werd volgens de laatste geruchten al gewerkt aan het vierde seizoen, maar we horen er nog maar weinig over.

Nieuw plan
Het zou de bedoeling zijn dat medio 2024 het vierde seizoen wordt gefilmd om vervolgens in 2025 beschikbaar te worden gesteld, maar volgens The Hot Mic is dit plan helemaal omgegooid.

Hollywood-insider Jeff Sneider heeft namelijk laten weten dat hij van betrouwbare bronnen heeft vernomen dat het vierde seizoen van The Mandalorian wordt bewerkt om te fungeren als de volgende Star Wars-film.

Mando voor Rey
Volgens Sneider zou de Mandalorian-film zelfs eerder moeten verschijnen dan de door Daisy Ridley aangevoerde New Jedi Order-film.

Van dat project zouden de opnames eigenlijk al in april 2024 moeten beginnen, maar dit lijkt nu te zijn uitgesteld tot augustus/september.

Hoe zit het nu echt?
Nu is de vraag: wordt de Mandalorian-film écht de eerste Star Wars-bioscoopfilm sinds 2019? En hoe zit het dan met de geplande Mandoverse-film van Dave Filoni?



Fans kunnen ondertussen genieten van de voorgaande Mandalorian-seizoenen via Disney+, maar komende maand ook op 4K-schijf.

NieuwsFilm

meest populair