Elon Musk laat zich uit over de Tesla-scène in rampenfilm 'Leave the World Behind'

Elon Musk laat zich uit over de Tesla-scène in rampenfilm 'Leave the World Behind'

De CEO van de bekende automerk zegt dat zijn auto's het ook tijdens 'het einde van de wereld' gewoon zouden blijven doen.

Recentelijk bracht Netflix Leave the World Behind uit. Niet alleen zitten er de nodige sterren in, een scène met behoorlijk wat Tesla's valt ook op. Zelfs Elon Musk laat zich hier nu over uit.

De film vertelt het verhaal van een gezin van vier, dat denkt samen lekker van een vakantie te kunnen genieten op Long Island. Ze hebben het goed naar de zin, totdat twee vreemdelingen, een vader en zijn dochter, opduiken en nieuws brengen over een black-out.

Ramp
In het begin lijkt er niet zo heel erg veel aan de hand te zijn, maar naarmate de dreiging toeneemt, moeten de twee families beslissen hoe ze deze crisis kunnen overleven en of ze elkaar überhaupt wel kunnen vertrouwen.

Op een gegeven moment besluit het gezin van vier richting de stad te gaan, in de hoop herenigd te worden met de rest van de familie. Dit lukt echter niet vanwege alle geblokkeerde snelwegen, al is dit voornamelijk te danken aan de Tesla's.

Scène
In de scène in kwestie zorgen 'hackers' ervoor dat de auto's automatisch de wegen opgaan om zo de boel te blokkeren. Mocht je de film niet gezien hebben, bekijk dit moment dan hieronder.



Musk, de grote baas van Tesla, liet zich over de scène uit: "Tesla's kunnen gewoon opgeladen worden met zonnepanelen, zelfs als de hele wereld in 'Mad Max'-mode gaat en er geen benzine meer te vinden is". Of dit echt zou kunnen gebeuren met de auto's zegt hij dan weer niet.

NieuwsFilm

meest populair