Supergirl uit 'The Flash' lijkt nu al niet meer terug te keren: fans zijn woedend

Supergirl uit 'The Flash' lijkt nu al niet meer terug te keren: fans zijn woedend

Sasha Calle leek het goed te doen, maar haar DC-rol lijkt na een enkel optreden al verleden tijd te zijn.

The Flash was allesbehalve de blockbuster waar DC op had gehoopt. De film werd namelijk niet echt goed onthaald. Filmcritici en bioscoopgangers waren niet overtuigd, maar ook de box-office viel tegen. Nu blijkt dat een actrice misschien daardoor al niet meer hoeft terug te keren.

In The Flash zitten behoorlijk wat grote namen, zowel aan de superhelden-kant als bij de slechteriken. Een van de meest opvallende rollen is weggelegd voor nieuwkomer Sasha Calle, die in de huid kruipt van de nieuwe Supergirl. Nu blijkt dat het misschien blijft bij een enkel optreden.

Toekomst
Supergirl zou normaal gesproken een grote rol moeten gaan spelen in het nieuwe DCU. Zo zal de superheldin opduiken in Superman: Legacy, voordat ze haar eigen film krijgt, genaamd Supergirl: Woman of Tomorrow. Het lijkt erop dat een andere actrice het stokje nu van Calle zal overnemen.

Sinds dit gerucht de ronde begon te doen op het internet tonen filmfananten hun ongenoegen op sociale media. De meeste mensen zijn het erover eens dat de actrice een van de hoogtepunten was in de geflopte blockbuster en dat zij het dus zeker wel verdient om terug te mogen keren.

Reacties
Zie hieronder enkele reacties die op X (het voormalige Twitter) te vinden zijn.









NieuwsFilm

meest populair