Indrukwekkende Rotten Tomatoes-score voor 'Poor Things' met uitzinnige Emma Stone

Indrukwekkende Rotten Tomatoes-score voor 'Poor Things' met uitzinnige Emma Stone

De met een Oscar bekroonde actrice lijkt weer een grote hit te pakken te hebben.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over de nieuwe film van Giorgos Lanthimos. De regisseur heeft al heel wat moois gemaakt en zo te zien is Poor Things eveneens een schot in de roos.

Mocht je nog niet weten waar de film over gaat de synopsis luidt als volgt: Bella Baxter (Emma Stone) wordt weer tot leven gewekt door de excentrieke wetenschapper Godwin Baxter (Willem Dafoe). Hij wil met Bella trouwen, maar laatstgenoemde heeft andere plannen.

Reis
Bella wordt nieuwsgierig en wil haar eigen seksualiteit verder verkennen. Vervolgens besluit ze door Europa te trekken. Hierdoor komt ze allerlei andere mannen tegen, waaronder een Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) en Max McCandless (Ramy Youssef).

Voor de film gaat Stone behoorlijk ver en zelfs meerdere malen uit de kleren, iets waar behoorlijk veel over te doen is. Samen met Lanthimos wist zij al hoge ogen te gooien met The Favourite en hun nieuwe samenwerking lijkt ook weer een groot succes te zijn.

Ontvangst
Op dit moment wordt de film uitstekend onthaald. Op IMDb scoort deze voorlopig een hele mooie 8,5 en op Rotten Tomatoes zelfs een 93% na maar liefst 171 recensies. Deze is nu dan ook al veruit 'certified fresh'. Ook de gewone bioscoopgangers geven de film een hele overtuigende 91%.



NieuwsFilm

meest populair