Adam Driver heeft duidelijke mening: "geef mij niet de schuld van Han Solo's dood"

Adam Driver heeft duidelijke mening: "geef mij niet de schuld van Han Solo's dood"

De acteur wil dat mensen hem met rust laten en begrijpen dat het ook graag anders had gezien.

Adam Driver is de laatste jaren een van de grootste namen in Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in films als Paterson en Marriage Story, maar is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Kylo Ren in de laatste Star Wars-trilogie. Toch is hij niet helemaal tevreden met de rol.

De laatste drie Star Wars-films krijgen wel vaker veel kritiek. Lang niet iedereen is een fan van het verhaal of alles wat hierin gebeurt. Zo vinden de nodige filmfanaten het maar vreemd dat Rey zonder enige training een van de sterkste Jedi's aller tijden is en ook zorgde de plotsklapse terugkeer van Palpatine voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Dood
Dit personage leek toch echt dood te zijn, maar keert zomaar terug zonder dat dit echt wordt uitgelegd. Waar Driver moeite mee heeft is dat zijn Kylo Ren Harrison Fords iconische Han Solo uit de weg ruimt. Driver laat zich er tijdens Saturday Night Live over uit.

Zo zegt Driver wat hij vraagt aan de Kerstman voor kerstmis: "Mijn wens is dat mensen in de straat niet langer op me afstappen om te zeggen: 'Jij hebt Han Solo vermoord'. Nee, ik heb Han Solo niet vermoord, de 'wokeness' heeft dat gedaan".

Scène
Lang niet iedereen was tevreden met de manier waarop Han Solo uit de Star Wars-franchise werd geschreven en dat hij uit de weg wordt geruimd door zijn eigen zoon. Bekijk de scène hieronder nogmaals terug.



NieuwsFilm

meest populair