Netflix verwijderalarm: je kan alleen nog deze maand genieten van deze 5 topfilms

Netflix verwijderalarm: je kan alleen nog deze maand genieten van deze 5 topfilms

Op een uitzondering na, waarvoor de streamingdienst je een extra dag gunt.

Netflix is de grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Niet zo heel gek dus, dat ze elke maand weer de nodige films en series toevoegen in de hoop abonnees aan te trekken en hun klanten tevreden te houden. Om plaats te maken voor nieuwe content verdwijnen de volgende pareltjes.

De streamingreus zal voordat 2024 aanbreekt een waslijst aan films verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste vijf op een rijtje, zodat je nog van deze toppers kan genieten tijdens de kerstvakantie voordat het te laat is.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Misschien wel de beste film van Guy Ritchie. De film gaat over vier jongens, die behoorlijk in de problemen komen als ze in de schulden komen bij een beruchte crimineel. Als ze horen dat hun buren van plan zijn om een groep drugs-telers te overvallen, besluiten ze hen voor te zijn.



Saving Private Ryan
Ongetwijfeld ook een van de beste films van Steven Spielberg en dat wil wel wat zeggen. Kapitein Miller moet samen met zijn team Ryan vinden, de enige overlevende van 4 broers. Een makkelijke opdracht is dit echter allesbehalve...



Cast Away
Wederom een topfilm met Tom Hanks. De geliefde acteur kruipt in de huid van Chuck Noland, een technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer hij het slachtoffer wordt van een vliegtuigongeluk. Als de enige overlevende strandt hij op een onbewoond eiland waar hij moet zien te overleven.



A Beautiful Mind
In dit pareltje van Ron Howard is Russell Crowe te zien als het wiskundige genie John Forbes Nash Jr. Hem lijkt een briljante carrière te wachten, maar helaas pakt het veel anders uit omdat hij aan schizofrenie lijdt. Weet hij dit te overwinnen of wordt dit hem toch allemaal teveel?



Dallas Buyers Club
Matthew McConaughey won een Oscar voor zijn glansrol als Ron Woodroof, een Texaanse levensgenieter waarbij vroegtijdig HIV wordt vastgesteld. Woodroof verdiept zich in alternatieve behandelingen en smokkelt al snel allerlei buitenlandse medicijnen de Verenigde Staten binnen. Dit trekt de aandacht van andere HIV-patiënten, wat leidt tot het ontstaan van de 'Dallas Buyers Club'.



Al deze films zijn tot 31 december op de streaminggigant te zien, op een enkele uitzondering. Je kunt ook nog van Dallas Buyers Club genieten op 1 januari 2024, maar dan verdwijnt ook deze topfilm. Wacht dus niet al te lang!

NieuwsFilm

meest populair