James Gunn bevestigt: "we hebben onze Lex Luthor-acteur gevonden!"

James Gunn bevestigt: "we hebben onze Lex Luthor-acteur gevonden!"

De regisseur is enorm enthousiast over zijn aanstaande samenwerking met Nicholas Hoult.

De nodige Superman-fans waren behoorlijk teleurgesteld toen ze kregen te horen dat Henry Cavill niet langer terug zou keren als de geliefde superheld. James Gunn, de nieuwe grote baas bij DC, gaat namelijk voor een geheel nieuwe cast voor de aanstaande Superman: Legacy-film en heeft nu zijn grote schurk gevonden.

Niemand minder dan Nicholas Hoult zal namelijk in de huid kruipen van Lex Luthor, de aartsvijand van Superman, die in vorige blockbusters al werd gespeeld door andere bekende acteurs als Kevin Spacey en Jesse Eisenberg.

Carrière
Hoult, o.a. bekend van Beast-rol in het X-Men-universum maar ook van sterk onthaalde films als Mad Max: Fury Road en The Menu, heeft al getekend voor de iconische rol. Gunn deelde dit nieuws op sociale media.

Zo zei Gunn: "Ik kan jullie nu eindelijk zeggen dat Nicholas heeft getekend voor de rol en ik ben echt in mijn nopjes. Ik heb er met hem al de nodige gesprekken over gevoerd en het wordt iets heel anders dan dat jullie ooit gezien hebben".

Grote vraag
Een fan stelde de vraag die iedereen wilde stellen: is deze Lex Luthor eveneens kaal. De reactie van Gunn was kort maar krachtig: "Uiteraard!". We zullen wel nog even moeten wachten op de film, aangezien deze pas in juli 2025 uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair