Nieuwe trailer van 'The Color Purple' belooft een film vol zang en dans

Nieuwe trailer van 'The Color Purple' belooft een film vol zang en dans

Een nieuwe versie van de Spielberg-klassieker uit 1985, deze keer een musical.

The Color Purple belooft een emotioneel spektakel vol met indrukwekkende muziek te worden. Warner Bros heeft zojuist een nieuwe trailer prijsgegeven waarin de zangtalenten van de cast tentoongesteld worden.

The Color Purple is een remake van de gelijknamige film uit 1985 van Steven Spielberg. Die film maakte van Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey grote sterren. De film werd genomineerd voor 11 Oscars maar wist er geen één te winnen. Gaat de nieuwe versie het beter doen?

Celie
De nieuwe versie van The Color Purple is een musical vol met zang en dans, gebaseerd op de Broadway-musical. Zowel de musical als de film uit 1985 zijn gebaseerd op een boek.

The Color Purple volgt het leven van Celie, een jonge Afrikaans-Amerikaanse vrouw die opgroeit in het Zuiden van de Verenigde Staten in het begin van de twintigste eeuw. Celie wordt geconfronteerd met misbruik en racisme en ze droomt ervan om ooit herenigd te worden met haar zus die in Afrika woont.

Januari
De musical-film werd geregisseerd door de Ghanese regisseur Blitz Bazawule en heeft rollen voor Taraji P. Henson (Hidden Figures), Danielle Brooks (Peacekeeper) , Colman Domingo (Rustin en Halle Bailey (The Little Mermaid).



In The States gaat de film met kerst in première maar wij moeten nog een paar weken langer geduld hebben. In Nederland kunnen we The Color Purple vanaf 25 januari in de bioscoop zien. Bekijk de nieuwe trailer alvast hier.

NieuwsFilm

meest populair