Emily Blunt over haar huwelijk met John Krasinski: "de nodige fans zien hem liever met iemand anders"

Emily Blunt over haar huwelijk met John Krasinski: "de nodige fans zien hem liever met iemand anders"

De actrice krijgt wel vaker te horen dat haar man een relatie zou moeten hebben met zijn 'The Office'-collega.

Emily Blunt en John Krasinski zijn al sinds 2010 getrouwd, maar toch hebben sommige mensen het nog steeds niet 'geaccepteerd' dat de twee sterren samen zijn. De Edge of Tomorrow-actrice laat zich er tijdens een interview over uit.

Blunt wist hoge ogen te gooien in A Quiet Place en de recente Oppenheimer. Ook Krasinski heeft al heel wat moois gemaakt, al kennen de meeste mensen hem waarschijnlijk van de geliefde serie The Office.

Relatie
In de serie speelt hij Jim Halpert, die een oogje heeft op Pam Beesly (actrice Jenna Fischer). De twee lopen elkaar telkens mis of het mag niet zo zijn, maar in de laatste aflevering van het derde seizoen beginnen de twee eindelijk te 'daten'.

De rest van de serie blijven de twee samen, trouwen ze en krijgen ze zelfs kinderen. Ze vormen dan ook het geliefdste koppel in The Office, maar de nodige fans hadden Krasinski en Fisher ook graag samen gezien in het echte leven.

Reactie
Zo zegt Blunt: "Het komt nog steeds voor, dat ik met John door de straat loop, iemand op ons afkomst en tegen hem zegt: 'Ik had je liever met Pam gezien'. Soms vragen ze ook: 'Waar is Pam?' Ik zeg dan: 'Ze is niet hier'. Jenna is wel een schat van een mens, ze is een van onze beste vrienden".



NieuwsFilm

meest populair