Eindelijk goed nieuws voor de volgende 'Star Trek'-film: 'Star Trek: Section 31'

Eindelijk goed nieuws voor de volgende 'Star Trek'-film: 'Star Trek: Section 31'

Michelle Yeo deelt alvast haar mening over dat ze de hoofdrol mag spelen.

Voor iedereen die onrustig zit af te wachten tot de volgende Star Trek film in de bioscoop verschijnt is er nu goed nieuws. Het is nu officieel vastgesteld dat de opnames voor Star Trek: Section 31 zullen beginnen in januari 2024.

Ook is er al bekend wat het verhaal gaat worden dat Star Trek: Section 31 zal vertellen. De film is een spin off film van de serie Star Trek: Discovery dat het verhaal vertelt over Emperor Philippa Georgiou, gespeeld door Michelle Yeoh. In de nieuwe film sluit Emperor Philippa zich aan bij een geheime divisie aan ruimteschepen. Deze divisie heeft als taak om planeten te beschermen die zich hebben aangesloten bij de Verenigde Federatie. Ondertussen wordt Philippa Georgiou ook geconfronteerd met haar foute handelingen uit haar verleden.

Michelle Yeoh
Yeoh heeft al laten weten erg blij te zijn om te mogen terugkeren als Emperor Philippa Georgiou. "Ik ben heel erg blij om te mogen terugkeren naar mijn Star Trek-familie en de rol van Emperor Philippa Georgiou, een rol die mij dierbaar is."

"Emperor Philippa Georgiou heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dat ze nu eindelijk haar moment krijgt in 'Star Trek: Section 31' is een droom die uitkomt. Het heeft mij doen beseffen dat dromen daadwerkelijk kunnen uitkomen, en dat je ze nooit moet opgeven. Ik kan niet wachten voor de fans om 'Star Trek: Section 31' te zien!" aldus Yeoh

Andere sprekers
Yeoh is niet de enige die al heeft gesproken over Star Trek: Section 31. Zo heeft producent Alex Kurtzman ook al gesproken over de aankomende film. "Helemaal terug in 2017 had Michelle Yeoh al een idee voor een spin-off film voor Emperor Philippa Georgio. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met Michelle Yeoh en met 'Star Trek: Section 31' nieuwe verhalen te vertellen binnen het 'Star Trek'-universum"



Ook heeft Domenic DiMeglio, hoofd marketing van Paramount Streaming, al gesproken over de aankomende samenwerking met Yeoh. "We zijn blij dat 'Star Trek: Section 31' de nieuwste film gaat zijn in het Star Trek-universum. Yeoh heeft Emperor Philippa Georgiou echt tot leven gewekt met haar acteertalent en Emperor Philippa Georgiou werd daardoor al snel een favoriet bij de fans. We kunnen niet wachten om 'Star Trek: Section 31' aan de fans te laten zien."

NieuwsFilm

meest populair