Lang vertraagde 'The Six Million Dollar Man' krijgt nieuwe titel: één belangrijke letter veranderd

Lang vertraagde 'The Six Million Dollar Man' krijgt nieuwe titel: één belangrijke letter veranderd

Mark Wahlberg geeft een enigszins veelbelovende update over de langverwachte remake.

We wachten al een hele tijd op de remake van The Six Million Dollar Man. Mark Wahlberg deelt nu eindelijk hoopvol nieuws over de film waar we al sinds 2014 op wachten. Mét een grote verandering.

In 2014 werd bekend dat de populaire televisieserie The Six Million Dollar Man uit de jaren zeventig een veelbelovende remake krijgt. Al wachten we daar nu nog steeds op.

Rechten
Het leek er even op dat de remake in mei van 2019 eindelijk naar het witte doek zou komen, maar dat is tot dusver nog niet gebeurd. Mark Wahlberg deelt een update in een interview met Collider.

Wahlberg speelt de hoofdrol in de remake. "Hopelijk verkrijgt Skydance binnenkort de rechten op de film. We zullen er alles aan doen om de film snel te maken", vertelt de acteur.

'Nog niet klaar'
"Ik ben nog niet klaar met de strijd voor de film", vervolgt Wahlberg. "Ik doe nog steeds iedere dag mijn best om de film werkelijkheid te maken. Het is soms hartstikke moeilijk om dingen te maken."



We hebben het hier niet over The Six Million Dollar Man, maar over The Six Billion Dollar Man. Een letter verschil, maar een enorm verschil natuurlijk! "Sommige dingen zijn het waard om zo hard aan te werken."

NieuwsFilm

meest populair