Blik op de eerste poster van de nieuwste Ryan Reynolds-film, geregisseerd door John Krasinski

Blik op de eerste poster van de nieuwste Ryan Reynolds-film, geregisseerd door John Krasinski

Ryan Reynolds en John Krasinski komen met een film over je denkbeeldige vrienden.

Ryan Reynolds deelt de eerste poster van de nieuwe, mysterieuze film IF, van regisseur John Krasinski. Krasinski zit voor het eerst in de regiestoel sinds het succes van A Quiet Place en A Quiet Place part 2.

Reynolds deelt de poster op Twitter, in het bijschrift staat niks meer dan IF. Op de poster zien we een grote paarse hand een raam openen. Daarnaast zien we ook de namen van de indrukwekkende cast van de film. Naast Reynolds en Krasinski zullen ook Phoebe Waller-Bridge en Steve Carell in de film te zien zijn.

Denkbeeldige vrienden
IF werd al in 2019 aangekondigd, toen nog onder de titel Imaginary Friends. Door de pandemie werd de film meerdere keren uitgesteld maar in mei moet de film eindelijk in de bioscoop verschijnen.

IF gaat over een man die de denkbeeldige vrienden van andere mensen kan zien. Hij zorgt voor de vrienden die vergeten zijn en aan de kant zijn gezet. Maar sommige denkbeeldige vrienden keren naar de duistere kant als ze niet meer geliefd worden. Het personage van Reynolds moet de wereld redden van deze denkbeeldige vrienden die slecht zijn geworden.

Krasinski en Reynolds
Krasinski heeft een druk jaar in 2024, naast deze film komt hij met A Quiet Place: Day One. Deze prequel op de populaire horrorfilm uit 2018 laat de eerste dag van de Alien-invasie zien. Krasinski dient als schrijver en producent voor deze film.



Reynolds is komend jaar uiteraard weer te zien als de grofgebekte Deadpool in Deadpool 3. Deze keer wordt de acteur vergezeld door Hugh Jackman als Wolverine. Deadpool 3 werd onlangs nog uitgesteld naar 26 juli 2024, het is nu de enige film van Marvel Studios die in 2024 uitkomt.

Op IF hoeven we niet zo lang te wachten. De nieuwe film van Krasinski draait in mei 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair